Betingelser

Hvad er ComeBuyLocal.com
Hjemmesiden www.ComeBuyLocal.com er en platform som er bygget op som en responsiv hjemmeside, der tilbyder forretninger, skønhedsklinikker, håndværkere, servicevirksomheder, private osv. at tilbyde gode tilbud til forbrugere helt lokalt. Forbrugerne kan besøge ComeBuyLocal.com med deres smartphone, tablet, pc osv, og via gps kan de se lokale tilbud ud fra hvor de fysisk befinder sig.

Forretninger, skønhedsklinikker, håndværkere, servicevirksomheder, private osv. kan nemt oprette en profil på www.ComeBuyLocal.com. Når profilen er oprettet kan der betales med betalingskort, hvorefter der kan lægges op til 6 forskellige tilbud online. Disse tilbud kan udskiftes så ofte det ønskes.

At det er en responsiv hjemmeside betyder ganske enkelt, at det er en helt almindelig hjemmeside, som automatisk tilpasser sig alt efter om det er fra en smartphone, tablet, pc eller mac som www.ComeBuyLocal.com bliver besøgt fra. ComeBuyLocal virker lige godt på alle smartphones, tablets, pcere osv. - uanset mærke, styresystem osv. Dette til fordel for både firmaer og forbrugere. At det som sådan er en alminelig hjemmeside, som også kan tilpasse sig, gør endvidere at tilbuddene nemt kan deles via facebook samt at de automatisk opsamles på google.

Når man besøger www.ComeBuyLocal.com fra sin smartphone eller tablet, får man nemt mulighed for at gemme den som en webapp - fuldstændig som var det en almindlig app. Dermed altid nem at komme til for at se de mange gode tilbud.

Oprettelse og aktivering af profil
Betingelser bør læses igennem inden tilmelding af profil på ComeBuyLocal.com.
Dette er et juridisk dokument som er gældende for alle aftaler, tilbud og salg af enhver art mellem ComeBuyLocal og de profiler der oprettes.

Ved køb af ydelser fra ComeBuyLocal erklærer du dig indforstået med betingelserne i denne aftale. Det gøres ved at sætte flueben i, at du har læst og accepteret dem, som en juridisk bindende aftale mellem ComeBuyLocal og dig.

Ved oprettelse af profil på ComeBuyLocal.com, hvor ydelsen tages i brug med det samme, bortfalder fortrydelsesretten.

Abonnement - 25 DKK pr. måned - PRØV I 14 DAGE HELT GRATIS
Et abonnement på ydelsen fra ComeBuyLocal.com koster kun 25 DKK pr. måned.
De første 14 dage er helt gratis.
Derefter betales der 25,- forud som trækkes fra betalingskortet efter de 14 dages gratis prøveperiode.
Abonnement fornys automatisk efter endt abonnementsperiode.
Det kan opsiges i hele abonnementsperioden, dog senest sidste dag før en ny abonnementsperiode automatisk fornys. Opsiges det inden en abonnementsperiode er gået, refunderes et eventuelt tilgodehavende ikke for en abonnementsperiode som der allerede er betalt for.
Alle priser er angivet i danske kroner og er inklusiv moms.
Betaling kan kun ske via den sikrede betalingsformular på hjemmesiden.
ComeBuyLocal benytter en betalingsgateway som stilles til rådighed af Stripe.com. Systemet er krypteret med SSL (Secure Sockets Layer) og TLS (Transport Layer Security). Dermed er alle data strengt krypteret.
Disse betalingskort kan benyttes: Visa/Dankort, MasterCard og American Express.
Dine betalingskortoplysninger bliver ikke opbevaret af ComeBuyLocal.com.

Der tages forbehold for ændringer i betingelser, som kan ske uden forudgående varsel. Dette vil blive offentliggjort på ComeBuyLocal.com.

Andet
Tekster, billeder osv. på en profil som oprettes på ComeBuyLocal skal overholde alle gældende love, som fx Markedsføringsloven, Købeloven, Aftaleloven og Lov om forbrugeraftaler.
Tekster og billeder må ikke have anstødelig og upassende karakter.

Overholdes betingelserne ikke, kan en profil lukkes af ComeBuyLocal uden varsel.

Anmodning om lukning af en profil og abonnement skal ske skriftligt til admin@comebuylocal.com.

Hos ComeBuyLocal bestræber vi os på at ComeBuyLocal.com er tilgængelig 24 timer i døgnet året rundt, men kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle systemnedbrud af enhver art, og et eventuelt databasetab i forbindelse hermed osv.

Profiler på ComeBuyLocal accepterer at disse kan optræde i diverse markedsføringsmateriale, for at skaffe nye profiler, brugere mv. til ComeBuyLocal.com.

Efter oprettelse af en profil sendes en bekræftelse på mail.

Ved oprettelse af profil og almindelig brugerprofil accepterer du at modtage nyhedsbrev fra ComeBuyLocal.

Fortrolige oplysninger videresælges ikke til tredjepart.

Som udgangspunkt foregår al korrespondance mellem ComeBuyLocal og profiler via email. Dette være sig fx spørgsmål, svar, tilbud og faktura.

ComeBuyLocal er tredjepart og er ikke involveret i handlen mellem sælger og køber af produkter, serviceydelser mv. som markedsføres på ComeBuyLocal. ComeBuyLocal påtager sig intet ansvar i forhold til kvalitet, sikkerhed og lovlighed af produkter, serviceydelser osv. som markedsføres på ComeBuyLocal.
Der tages forbehold for prisændringer, udsolgte varer, tastefejl m.v.


ComeBuyLocal.com drives af:
JGK Connection ApS
Yorkvej 1
3650 Ølstykke
CVR: 30605578
Mobil: 20835459
Kontakt@jgk-connection.dk