ComeBuyLocal.com

Forretninger, skønhedsklinikker, håndværker, servicevirksomheder osv. Har du noget du vil sælge lokalt, så er her en unik mulighed for meget billigt at komme i kontakt med mange potentielle købere - helt lokalt.

Vi har udviklet en alletiders platform, hvor alle nemt kan gøre opmærksom på gode tilbud lokalt - via gps/ip-adresse i smartphone, tablet, pc , mac osv.

Mange bruger fx lokalaviser til at annoncere for gode tilbud. Dette kan være en god, men til tider også en forholdsvis dyr løsning. Dette har vi gjort noget ved med denne unikke platform, som er lige til at gå til. Samtidig behøver du ikke at planlægge et stykke ud i fremtiden hvad du vil have på tilbud, som du skal med annoncering i lokalaviser. ComeBuyLocal giver dig nemlig mulighed for at skifte dine tilbud ud lige så ofte du vil - fra time til time hvis det er det du vil.

Vi sørger for at markedsføre ComeBuyLocal så tilbuddene hele tiden bliver set af så mange som muligt. Det eneste du skal gøre er at oprette en profil og lægge 1-6 tilbud på ComeBuyLocal. Dette gøres meget nemt.

Som privatperson er man også meget velkommen til at oprette en profil, hvis man har noget man vil sælge.

Hjemmesiden www.ComeBuyLocal.com er lavet som en responsiv hjemmeside. Det vil sige, at den virker lige godt uanset om man besøger den fra sin smartphone, tablet, pc, mac etc. og uanset styresystemet man bruger. Det er naturligvis gratis at besøge og have en almindelig brugerprofil på ComeBuyLocal.com.
Når man besøger den fra sin smartphone eller tablet, kan man nemt gemme den som en webapp - som var det en almindlig app. Dermed altid nem at komme til for at se de mange gode tilbud.

Pris - 25 kr. pr. måned - PRØV I 14 DAGE HELT GRATIS
Det koster kun 25 kr. pr. måned at have en profil, og til den lave pris kan du have op til 6 forskellige tilbud liggende på ComeBuyLocal.com. Tilbuddene kan udskiftes lige så ofte det ønskes.
Lige nu kan du prøve i 14 dage helt gratis.

Vind
Alle som har oprettet en profil på ComeBuyLocal.com er helt gratis med i trækningerne om 3 gavekort á 500 kr. til SuperGavekortet samt 3 x 500 kr. kontant.

Bliv blandt de første i dit lokalområde til at få 6 gode tilbud på www.ComeBuyLocal.com.

Tøjbutikker, legetøjsbutikker, skønhedssaloner, frisører, tømre, advokater, caféer, restauranter, guldsmede, optikere, møbelforretninger, rejsebureauer, elektronikforretninger, forsikringsselskaber, banker, it-service, teleselskaber, skobutikker, helsebutikker, cykelsmede, byggemarkeder, fagforeninger, hvidevareforretninger, sportsforretninger, rengørinsservice, farvehandlere, slagtere, fitnesscentre, isenkrammere, elektrikere, vinhandlere, blomsterhandlere, supermarkeder, hoteller, vvsere, antikvitetshandlere, genbrugsbutikker, dyrefoder, lædervarebutikker, private….. alle er velkomne.

Har du spørgsmål, brug for hjælp osv. så ring på 20 83 54 59 eller mail til Jesper@ComeBuyLocal.com alle ugens 7 dage fra kl. 9-21.