Prøv gratis i 14 dage. Få 6 gode tilbud på siden

Prøv gratis i 14 dage.
Har du noget du vil sælge lokalt, så få 6 gode tilbud på www.ComeBuyLocal.com.
Disse 6 tilbud kan du udskifte lige så tit du vil.
Uanset branche, produkt, serviceydelse osv. så er ComeBuyLocal.com det helt rigtige sted, hvis du har noget du sælger lokalt.
Det koster kun 25 kr. pr. måned.

25 DKK

Din guide til de bedste lokale tilbud.
Forretninger, skønhedsklinikker, håndværker, servicevirksomheder osv. Har du noget du vil sælge lokalt, så er her en unik mulighed for meget billigt at komme i kontakt med mange potentielle købere med gode tilbud - helt lokalt.
Vi har udviklet en alletiders platform, hvor alle nemt kan gøre opmærksom på gode tilbud lokalt - via gps og IP-adresse i smartphone, tablet, pc , mac osv.
Vi sørger for at markedsføre ComeBuyLocal så tilbuddene hele tiden bliver set af så mange som muligt. Det eneste du selv skal gøre er at lægge 1-6 tilbud op på ComeBuyLocal. Dette gøres meget nemt.
Det koster kun 25 kr. pr. måned at have en profil, og til den lave pris kan du have op til 6 forskellige tilbud liggende. Tilbuddene kan udskiftes så ofte det ønskes.
Hjemmesiden www.ComeBuyLocal.com er lavet som en webapp. Det vil sige, at den virker lige godt uanset om man besøger www.ComeBuyLocal.com fra sin smartphone, tablet, pc, mac etc. og uanset hvilket styresystem man bruger. Det er naturligvis gratis at besøge og have en almindelig brugerprofil på ComeBuyLocal.com.
Come Buy Local - Yorkvej 1 - 3650 - Ølstykke - 20835459 - www.ComeBuyLocal.com - Kontakt@ComeBuyLocal.com

Kort