Sundhed til Virksomheder

Jeg er interesseret i jeres sundhed – er du?

Jeg hedder Bettina Sørensen og er indehaver af virksomheden Rundt Om Livet, som vejleder i kost og motion. Jeg er uddannet autoriseret Klinisk diætist.

At få mere energi og overskud til bedre at kunne håndtere arbejde og privatliv er noget vi i dag fokusere mere og mere på. Vi vil alle godt undgå dårligt helbred og derved også have færre sygedage og en bedre livsstil. En del af ansvaret for et sundt liv er at tilegne sig viden og nye vaner – jeg hjælpe med at tage ansvaret for at udvikle en god og sund kultur på jeres arbejdsplads og derigennem skabe grobund for gode sunde vaner.

Jeg tilbyder foredrag og kurser i kost og motion til jeres medarbejdere i virksomheden. Jeg kan evt. arrangere fyraftensmøder. Vi bryder gamle uhensigtsmæssige mønstre og inspirere til at skabe ny og sunde vaner.

Jeg kan tilbyde at konsultere jeres køkkenansvarlig i sund kost, ernæring og udvikling af kostplaner.

Jeg ser frem til at høre fra jer, hvor vi kan drøfte jeres behov i forhold til virksomhedens sundhedskultur.

Før pris 5000 kr.

FORÅRS PRIS 3000 kr.

3000 DKK

Velkommen til Rundt Om Livet.
Kunne du tænke dig at ændre dine vaner i en bedre retning? Ønsker du mere energi og overskud til alt det du foretager dig i løbet af dagen? Kæmper du med nogle ekstra kilo? Har du en livsstilsygdom som du behøver hjælp og vejledning til at kunne leve med?
Kan du svare ja på et eller flere af spørgsmålene, så er Rundt Om Livet det der skal til.
Rundt Om Livet giver en hjælpende hånd med at bryde med de gamle vaner og mønstre som kan være svære selv at komme til livs. Jeg giver støtten, håbet og troen på at du kan lykkes. Jeg er villig til at gå langt for at du får en succes som kan vare ved hele vejen rundt om livet.
Jeg rådgiver både enkelpersoner, familier og virksomheder.
Jeg tilbyder kost- og motionsvejledning hjemme hos kunden selv eller i min praksis. Her kan vi sammen få sat kosten og motionen i perspektiv. Det kan være svært selv at se tingene fra en anden vinkel, da vores liv har mange indgroede vaner. Her er jeg behjælpelig med at gennemskue, rette op og støtte dig gennem den proces der kan sikre dig en bedre livskvalitet.
Rundt Om Livet - Greve Bygade 50 B - 2670 - Greve - 26839809 - www.RundtOmLivet.dk - kost@rundtomlivet.dk

Kort