Dameklip fra kun 390 kr.

Frisure, der matcher din personlighed.
Hår og frisure er meget individuelt og er med til at skabe lige præcis din personlighed. Frisuren og hårfarven skal passe til din teint, dine farver, din ansigtsform og selvfølgelig din personlighed. Skal din frisure give en blød volumen, have skarpe kanter eller skabe associationer til modehusene i Paris og Milano?
Uanset, hvad du ønsker, ved vores professionelle frisører, hvor vigtig frisuren er i din hverdag, hvorfor vi altid sørger for at afsætte ekstra tid til en snak om, hvad du ønsker af din nye frisure. I fællesskab finder vi frem til en løsning, der matcher lige præcis dine ønsker og resten af din person.
En klipning koster fra 390 kr.

390 DKK

Velkommen til Kliptoteket, frisør til mænd og kvinder i Stenløse.

Vi har altid fingeren på pulsen, så vi kan præsentere tidens hotteste klipninger for både mænd og kvinder.
Vi bruger produkter, som er af bedste kvalitet, og som giver dig et sundt og glansfuldt hår.
Vi lægger vægt på altid at have tid til en grundig samtale om, hvilke muligheder der er i dit hår, og hvad der passer til din person.

Hvad enten du blot trænger til en klipning, hårfarvning eller ønsker en håropsætning til en fest, så finder vi en tid til dig.
Kig forbi vores frisørsalon eller bestil tiden via online booking her på siden.
Du er også velkommen til at kontakte os pr. telefon, hvis du har generelle spørgsmål eller ønsker at vide mere om hair extensions med videre.

Vi er de første frisører i Danmark, der startede vores nuværende extensionmetode, og har hermed stor erfaring også på dette område.

Åbningstider:
Mandag kl. 9.30 - 17.30
Tirsdag kl. 9.30 - 17.30
Onsdag kl. 9.30 - 19.00
Torsdag kl. 9.30 - 17.30
Fredag kl. 9.30 - 19.00
Lørdag kl. 9.30 - 14.00
Kliptoteket - Egedal Centret 30 e-f, 1. sal - 3660 - Stenløse - 47171700 - www.kliptoteket.dk - kliptoteket.stenlose@hairtools.dk

Kort